COP Indonesië

Als het project afgelopen is, ben je vrij om te gaan en staan waar je zelf wilt. We hoeven niet als groep af te taaien naar Nederland. Dat maakt het dus heel aantrekkelijk om na het project door te reizen in Indonesië of andere delen van Azië. Ook voordat je naar Indonesië gaat kun je ervoor kiezen om een andere route te bewandelen.

Ticket boeken
COP Indonesië is een project dat je zelf je ticket laat regelen. Het is gezien de verschillende wensen van de deelnemers veel beter om dat hen te laten regelen. Ook kun je dan ‘zelf bepalen’ hoe duur je je vliegticket wilt laten zijn. Meer overstappen, betekent doorgaans lagere kosten. We geven je natuurlijk de uiterlijke datum dat je in Surabaya moet zijn om op tijd te zijn voor het project. Je wordt altijd van het vliegveld in Surabaya opgehaald door de begeleiding.

Begeleiding bij het boeken
Misschien besluit je om je in je eentje op te geven voor dit project en ken je straks helemaal niemand. We snappen dat dit dan erg ingewikkeld lijkt. Bij de voorlichtingsbijeenkomsten gaan we groepjes formeren en jullie bij deze speurtocht helpen. Tot nog toe heeft iedereen ieder jaar nog aansluiting bij iemand anders gevonden!
Van alle jaren krijgen we ontzettend veel positieve reacties over de vakantieperiode. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om na het project naar huis te gaan: dat spreekt voor zich.

Deadline
Voor het boeken van het ticket stellen we een deadline. Houd er rekening mee dat je op 28 maart 2016 in het bezit moet kunnen zijn van een ticket naar Indonesië. We zijn zo streng, omdat we het jammer zouden vinden als studenten eind juni aangeven toch nog geen ticket te hebben en daarom het project afzeggen. Hierdoor gaat er een plek voor een ander verloren.
Bovendien heeft dit een ander bijkomend voordeel: hoe langer je wacht, hoe hoger de prijs van het vliegticket gaat worden. Als je echter enigszins vroeg boekt en je weet waar je moet zoeken, ligt de prijs voor het ticket een stuk lager!

COP Indonesië